Prajitura cu dovleac

de Michelle in Prajituri, 3 Dec 2011 | 4594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 150 gr pireu dovleac
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 gr faina
  • 2 gr bicarbonat stins (zeama de lamaie)

Decor

  • Frisca
  • vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dovleac:

Untul la temperatura camerei se omogenizeaza cu zaharul,se adauga oualele pe rand,dovleacul,vanilia si bicarbonatul stins.Se adauga faina.Compozitia se toarna in tava de briose...
Se da la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitori.

se lasa la racit si apoi se taie fiecare briosa in partea superioara,indreptam  practic varful, astfel obtinem baza. Se intorc cu baza in sus.
Batem frisca cu vanilia si ornam briosele....


sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si dovleac