Pui la ceaun

de Constelatialeu in Pui, 29 Iun 2013 | 31056 vizualizari

 

Cum "resedinta mea de vara e la tara" am bagat un pui la ceaun ca sa ne mearga bine.....delicios......

 

INGREDIENTE

  • 1 pui cca 2 kg.
  • 10 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 10 capatani de usturoi( mai mici,ca n-au crescut mari)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la ceaun:

Spalam si transam puiul in bucati mai mici si il punem in tuci cu ulei si 1/2 cana apa. Cat se prajeste puiul spalam rosiile, le curatam de coaja si le taiem mai mari, la fel si cu ardeiul, il spalam si il taiem in bucatele mai mari. Punem rosiile si ardeiul intr-un vas, adaugam usturoiul curatat si potrivim de sare si piper. Cand puiul este aproape gata rasturnam peste el amestecam de rosii si ardei si mai lasam pe foc cca 20 minute.

Se serveste cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 19:27

foarte gustos

Lia_ 1

02.03.2014, 17:59

asta o s-o propun in meniuri si s-o fac vreodata

-Licurici- 1

28.07.2015, 09:25

Ce pofta mi-e!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la ceaun cu cartofi noi