Pui marinat cu piure

de Larra in Pui, 27 Mai 2014 | 2956 vizualizari

 

Este o reteta simpla si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe pui
  • 2 kg cartofi
  • 50 g unt
  • 250 ml lapte
  • Cimbru
  • Sare
  • Piper
  • Delikat
  • 200 ml apa minerala
  • Usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui marinat cu piure:

Spalam pulpele bine si le curatam

Curatam usturoiul si il taiem rondele

Crestem pulpele si punem in fiecare crestatura cate o bucatica de usturoi

Punem totul intr-un castron si adaugan cimbrul cu sarea cu piperul,eu am pus si putin delikat peste care turnam apa minerala si lasam in frigider 30 min

Intre timp curatam cartofii si ii punem la fiert

Punem pulpele la prajit la foc mare 

Le prajim 5 min pe o parte 5 min pe cealalta

Dupa care adaugam restul de apa in care sau marinat punem capacul si mai lasam la foc mic 30 min 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marinat cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui marinat in suc de portocale