Pulpa de miel cu ciuperci

de kukibella in Oaie, 29 Ian 2012 | 6281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel fara os aproximativ 1 kg.
  • usturoi
  • condimente(cimbru uscat,rozmarin,ardei roşu uscat,BlackBerry roz,busuioc,tarhon,piper negru,frunza de dafin)
  • 1/2 kg.ciuperci
  • 400 gr.roşii ın suc propriu
  • ulei de masline
  • sare
  • 1 lg. ulei de masline

 

Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel cu ciuperci:

carnea se condimenteaza şi se ımpaneaza cu usturoi.

se ajeaza ıntr-o cratita cu o ling.ulei de masline.

se adauga ciupercile şi roşiile tocate.

se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor (190 grade; 140 min.aprox.)

spre sfarşitul coacerii se ınlatura folia de aluminiu şi se la sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu oregano si menta