Pulpa de porc cu ciuperci la tava

de madi_marin in Porc, 26 Sep 2010 | 21031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc (sau piept, ceafa....)
  • 500 g ciuperci mici
  • condimente pentru friptura
  • 1 pahar cu vin
  • ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ciuperci la tava:

Carnea se spala , se sterge si se taie in bucatele mici. Se ung bucatelele cu ulei si se presara cu condimente.

Ciupercile se trec si ele pe sub un jet de apa rece , apoi se scurg.

Intr-o tava de cuptor se pune ulei, apoi carnea si o cana cu apa. Se da tava la cuptor la foc potrivit pana scade apa, apoi se adauga ciupercile si vinul si se lasa sa se rumeneasca frumos. Se mai pune apa calda din cand in cand daca e nevoie.

Se serveste cu garnitura si salata la alegere.

Noi am servit cu piure, mujdei si salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ciuperci la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

elena1988 1

22.03.2011, 18:18

wetr3e 1

02.03.2012, 16:48

acum incep sa o fac,abia astept sa ma infrupt din ea

Krystyan Trendy 1

05.12.2013, 16:54

ce bunatate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor