Quiche de broccoli cu sunca si branza

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2015 | 5002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat pentru tarte
  • 250 gr broccoli
  • 100 gr conopida
  • 200 gr sunca presata
  • 200 gr cascaval
  • o cutie mica de porumb
  • sare, piper alb, nucsoara
  • 5 oua
  • 500 ml lapte
  • 100 ml smantana dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche de broccoli cu sunca si branza:

- Se fierbe broccoli si conopida , dar s anu fie foarte moi si apoi ii strecuram.

- Sunca felii se taie julien; cascavalul cubulete; aluatul daca e congelat se dezgheata in prealabil la temperatura camerei.

- Luam o forma de tarta si o ungem cu margarina, apoi asezam aluatul si il aranjam frumos. Intr-un bol amestecam cu grija ingredientele, le condimentam cu sare, piper alb si le asezam in forma de tarta. Batem ouale cu smantana si adaugam laptele. Turnam compozitia peste brocoli din tava atat cat sa acopere, si dam la cuptorul incins la 200 grade. Se lasa pana s.a intarit si rumenit putin deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche de broccoli cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Racituri de porc