Ravioli con funghi e prosciutto di pollo

de Florentina_Cristina in Paste, 6 Feb 2014 | 6184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g ravioli cu branza
  • ulei de masline extra virgin
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 200 g ciuperci champignon
  • busuioc
  • 1 lingura de margarina
  • 250 g sunculita de pui
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita delikat
  • sare
  • piper
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli con funghi e prosciutto di pollo:

Se pun pastele in 3 litri de apa clocotita si sarata.Se amesteca din cand in cand pentru a obtine o fierbere uniforma.(eu am adaugat o lingura de margarina pentru aroma si sa fiu sigura ca nu se lipesc).Se fierb 14 minute,dupa care se lasa in repaus 2-3 minute.Se strecoara si sunt gata sa fie servite.

In timpul in care pastele sunt pe foc la fiert se prepara sosul.Se spala ciupercile si se taie nu foarte marunt.Se pune in tigaie uleiul si cand acesta atinge temperatura optima se adauga pe rand pentru a fi calite, mai intai ciupercile apoi sunculita de pui si ultimul usturoiul.Cand acestea incep sa se rumeneasca se adauga smantana.Se potriveste de sare si piper, se adauga busuioc, delikat  si se fierbe la foc mic circa 5-7 minute si sosul e gata.

Se aseaza pe o farfurie pastele,deasupra sosul si se presara parmezan ras.

Pofta buna!!!

    

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli con funghi e prosciutto di pollo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste de orez cu zucchini, pui si susan