Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci

de Catalina L in Paste, 20 Iun 2018 | 2832 vizualizari

 

O reteta rapida, repede de facut seara cand veniti de la serviciu. Va trebuiesc ravioli proaspete.
Ca garnitura am facut un sos delicios cu smantana, ciuperci, branza roquefort si nuci.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/04/ravioli-proaspete-cu-sos-de-branza.html

 

INGREDIENTE

  • 150-200 g ravioli proaspete
  • 1 ceapa salota
  • 30 g de unt
  • 10 cl de smantana lichida
  • 100 g de ciuperci albe de Paris
  • 2 linguri de vin alb
  • 1 lingurita de pudra de fond de vitel
  • 20 g de branza roquefort +un pic pentru decorul final
  • cateva miezuri de nuca
  • cimbru uscat
  • sare, piper
  • busuioc proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci:

Curatati si taiati ciupercile felii.

Sotati-le intr-o tigaie in 15 g de unt, timp de 8 minute.

Curatati si tocati marunt, ceapa salota.

Prajiti-o in 15 g de unt fara s-o colorati, turnati vinul, adaugati pudra de vitel si lasati sa scada 2-3 minute.

Incorporati apoi smantana.

Puneti sare, piper adaugati ciupercile, cimbrul uscat, branza roquefort, nucile si gatiti la foc mic cateva minute.

Puneti la fiert pastele conform instructiuni de pe pachet. Scurgeti bine.

In fiecare farfurie puneti pastele scurse si deasupra sosul pregatit.

Decorati cu un pic de branza roquefort, cateva nuci si busuioc proaspat.

Serviti imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci