Red Velvet Cheesecake

de cristeena20 in Dulciuri, 13 Oct 2014 | 4767 vizualizari

 

Este reteta preluata de la Laura..Multumesc Laura, a iesit delicioasa!

 

INGREDIENTE

Pentru baza de biscuiti:

  • 2 pachete de Oreo
  • 300 gr biscuiti cu cacao
  • 150 gr unt

Pentru crema:

  • 500 gr crema de branza
  • 200 gr frisca lichida
  • 6 linguri zahar praf
  • 4 oua
  • 6 linguri de faina
  • 90 grame ciocolata alba
  • vanilie
  • 1 lg-ta colorant rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red Velvet Cheesecake:

- Faramitam biscuitii in robot sau ii zdrobim cu sucitorul. Turnam peste ei untul topit si cu mana ii asezam in forma rotunda cu pereti detasabili si unsa cu margarina in prealabil. Apasam bine biscuitii si ii nivelam uniform, fara a lasa  margini. Dam la rece putin pana pregatim crema.

- Mixam bine crema de branza cu zaharul si vanilia , apoi adaugam frisca lichida, continuand sa amestecam. Punem ouale si la  final faina. 

- Impartim compozitia in doua parti egale; intr.una adaugam colorantul rosu si ciocolata alba topita initial pe baie de aburi . Amestecam bine . 

- Turnam compozitia rosie peste baza de biscuiti  si apoi cea alba cu grija sa nu se amestece intre ele. Incepeti de pe margine incet, invartind forma circular. Mie putin mi s-a amestecat, dar totusi au iesit cele doua culori separate (data viitoare sper sa iasa mai bine :) 

- Si bagam cheesecakeul la cuptorul incins la 180 grade pt 30-40 minute. 

- Cand e rece se orneaza  dupa preferinta. Eu am stropit cu ciocolata si am ornat cu frisca amestecata cu crema de branza si zmeura.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Red Velvet Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu dulceata de afine (fara coacere)