Rosii umplute cu sardine

de Catalina L in Peste, 28 Oct 2018 | 2229 vizualizari

 

Daca va plac sardinele nu ezitati este foarte gustos. O voi reface cu siguranta! 
https://www.blogulluicatalina.com/2018/06/rosii-umplute-cu-sardine.html

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii rotunde frumoase
  • 1 conserva de sardine in ulei
  • 2 oua fierte tari
  • 1 ceapa salota sau verde
  • 2 linguri maioneza
  • boia de ardei
  • sare, piper
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu sardine:

Fierbeti ouale in apa cu sare timp de 10 minute .

Curatati ceapa si tocati-o marunt.

Spalam rosiile, le taiem capacul apoi scobim interiorul.

Scurgem bine lichidul din ele, punem sare si le lasam sa se scurga cateva minute

Scoateti sardinele din conserva, indepartati uleiul lor si osul principal.

Intr-un castron amestecam ceapa tocata, ouale taiate in bucati, sardinele maruntite si maioneza.

Putem pune un pic din pulpa scoasa din rosii dar atentie umplutura nu trebuie sa fie prea lichida.

Verificati de sare, puneti piper si boia de ardei.

Umpleti rosiile cu umplutura obtinuta si decorati cu patrunjel proaspat.

Serviti cu paine de calitate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu sardine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume