Rulada aromata de porc

de katty in Porc, 10 Ian 2021 | 2599 vizualizari

 

Retete festive de iarna
O rulada de porc simpla, dar foarte aromata care cu siguranta va face deliciul unei mese de sarbatori

 

INGREDIENTE

  •  1 bucata cotlet(700 gr)
  • sare
  • piper macinat
  • 1 legatura patrunjel verde
  •  cateva frunze de busuioc proaspete
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru uscat
  • 2 linguri ulei
  • boia dulce afumata
  • 150 ml vin alb sec
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aromata de porc:

Spalam carnea si o tamponam bine cu un servet absorbant.

Cu un cutit cu varf subtire taiem carnea astfel  sa o facem subtire. Punem bucata de carne pe un tocator si o batem cu un ciocan de snitele pentru a o subtia cat mai mult, pentru a o rula cu usurinta. Presaram sare, piper si putin cimbru pe una din parti.

Mixam patrunjelul,busuiocul,usturoiul cu cele 2 linguri de ulei. Pasta formata o intindem peste bucata de carne. Rulam carnea. O inchidem cu ajutorul unor scobitori si o punem intr-o tava, nu inainte de a presara peste ea boia afumata.

Turnam vinul in tava, acoperim cu o folie de aluminiu si o lasam la frigider peste noapte sau macar  cateva ore. Ocazional intoarcem rulada. Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 35 de minute, dupa care scoatem folia si o lasam sa se rumeneasca.

TIPS-URI

1

 puteti servi rulada calda sau rece

2

puteti opta pentru o boia picanta daca va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aromata de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Costita cu cartofi ( la cuptor )