Rulada cu pui

de cccris in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2010 | 5074 vizualizari

 

E o rulada simpla, poate fi mincata si rece si calda.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100g unt moale
  • 3 linguri ulei
  • 1 galbenus de ou
  • sare, piper
  • aproximativ 3 linguri de apa
  • carne de pui
  • ceapa
  • morcovi
  • rosii
  • ciuperci

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu pui:

Pentru foaia de placinta amesteci faina, untul, uleiul, galbenusul, apa si putina sare intr-un castron, le framinti bine cu mina sau cu robot, daca ai. Daca e prea sfarimicioasa coca, eu mai pun apa, cite o lingura, framint si mai pun apa, daca mai trebuie, pina ajung la o coca legata.

In timp ce facem foaia de placinta se pun  ceapa, cipercile la calit, se pune putina apa, se adauga carnea, se fierb, se adauga bulion sau rosii, condimente. Se lasa pina scade zeama sa nu curga din rulada.  Se pot adauga orice alte legume dorim sau carne de porc, vita sau orice animal ne place.

Se intinde o foaie sau mai multe, in functie de cit de mare vrem sa fie ruladele. Se pune umplutura pe o latura, se ruleaza, se sigileaza la capete sa nu curga din ea si se pune la cuptor pina se rumeneste foaia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Escalop boieresc