Rulada de pui cu cascaval si cartofi natur

de rivka in Pui, 12 Apr 2010 | 6893 vizualizari

 

idee preluata dupa una dintre retetele mihai

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui cca 500 grame
  • cascaval feliat
  • sare
  • piper
  • paprika
  • coriandru macinat
  • verdeata patrunjel tocat fin
  • ulei masline
  • 1 kg cartofi
  • hartie de copt
  • folie de aluminiu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu cascaval si cartofi natur:

Cei doi piepti de pui se taie in 2 astfel sa se obtina o bucata desfacuta, se acopera cu folie de plastic si se bat cu ciocanul pentru schnitzele.Se sareaza, pipereaza, se pudreaza cu paprika, deasupra fiecarei bucati se aseaza cascaval felii si apoi se ruleaza strans in hartie de copt.

Cele 2 suluri apoi pe rand se infasoara bine in folie de aluminiu si se fierb cca 10-15 minute in apa clocotita intr-o oala pe foc.

Se scot din apa, se desface folia de aluminiu si se lasa sa se raceasca.

La servire se desface hartia de copt si intr-o tigaie cu putin ulei de masline se rumenesc rulourile pe toate partile mai condimentandu-se putin cu paprika si putin coriandru.

Se scot pe un platou si se presara deasupra pentru decor patrunjel tocat fin.

Se servesc alaturi de cartofi natur.(1 kg cartofi noi taiati cubulete, fierti in apa cu sare, cand sunt fierti se adauga putin ulei de masline si patrunjel tocat marunt).

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu cascaval si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

ionix 1

12.04.2010, 22:13

mi-a scapat rulada asta... la favorite

ela 1

13.04.2010, 00:02

eu am mai ramas cu ceva?macar sa o pun la favo si sa o fac dupa ce oi mai slabi

ionela2682 1

13.04.2010, 11:20

waw cum arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj