Rulouri pentru micul dejun cu oua, bacon si carnat

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Mar 2015 | 3544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 1 ou
  • 1 lingura iaurt bio
  • piper
  • 1 fir de ceapa verde, tocat
  • 200 grame bacon de calitate buna
  • 1 carnat taranesc
  • 10 foi pentru Loempia (pot fi inlocuite cu foi de orez)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri pentru micul dejun cu oua, bacon si carnat:

Albusurile se bat impreuna cu oul, iaurtul, piper si ceapa. Se gatesc precum ouale jumari. Se lasa la racit. 

Carnatul se taie felii. 

Se aseaza o foie de aluat cu unul dintre colturi spre noi. Se aseaza 3 felii de bacon aproape de centrul foii. Se aseaza bucati de ou deasupra si felii de carnati, apoi se aduce cotul dinspre noi catre centru, acoperind umplutura, apoi coltul din stanga si cel din dreapta, avand grija ca umplutura sa fie complet acoperita de aluat. Se ruleaza o data, se unge aluatul cu putin apa si se continua rularea pana la capat. 

Se pot praji in baie de ulei pentru 5-7 minute pana devin aurii sau se pot unge cu ulei si se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute. 

 

 

 

TIPS-URI

1

Pot fi congelate si pastrate pentru 6 luni

2

In imagini, varianta gatita la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri pentru micul dejun cu oua, bacon si carnat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval afumat