Salam de biscuit cu ananas confiat

de jolygina in Prajituri, 6 Iul 2010 | 6351 vizualizari

 

din pacate nu am gasit rahat si am imporovit, am pus ananas confiat

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti simpli
  • 150g margarina
  • 150ml lapte
  • 200g ananas confiat
  • o mana de stafide
  • nuci
  • 2 linguri de cacao
  • 200g zahar
  • 3-4 linguri de lichior de visine ,cirese amare
  • o esenta de rom sau 2
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuit cu ananas confiat:

Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam stafidele ,cacaoa si margarina cubulete. Amestecam pana se topeste si punem si ananasul taiat cubulete.

Sfaramam biscuitii cu sucitorul si turnam peste ei compozitia calduta ,adaugam 3 linguri de lichior si esenta de rom. Punem compozitia intr-o folie si o rulam ca pe un salam. O lasam la rece de seara pana dimineata si cand o scoatem din folie o taiem cu un cutit umezit sub apa calduta

Il puteti pudra cu zahar sau cacao

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuit cu ananas confiat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

silvi0ara 1

06.07.2010, 22:07

Sper ca mai ai.

Julie 1

06.07.2010, 22:13

Chiar ca e desertul copilariei! Mama mea ne facea mai mereu, dar cu rahat . Tata lucra la fabrica de zahar...si ne aducea mereu... Am avut o copilarie dulce...

lia maria 1

07.07.2010, 08:15

amintiri, amintiri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Degetele