Salata arcobaleno cu ton

de amalia01 in Paste, 25 Mar 2019 | 3103 vizualizari

 

Am trecut zilele acestea printr-un supermarket si am gasit niste paste fara ou foarte aratoase. Evident... ca mi s-au lipit de mana si le-am transformat intr-o salata delicioasa speciala pentru aceasta zi de post cu dezlegare la peste.
 
Primăvara în farfurie-Rețete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste Arcobaleno
  • 2 l apa
  • 1 lgt sare
  • 200 g ton din conserva
  • 1/2 lamaie
  • 150 g masline verzi umplute cu ardei
  • 100 g tofu
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 lgt patrunjel frunze uscat
  • 1 lgt oregano Delik'At
  • 1/2 lgt chilli Delik'At
  • 1 ardei kapia mic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata arcobaleno cu ton:

Fierbi pastele in apa clocotita si sarata pentru 20 de minute, dupa care le strecori si le lasi sa se scurga bine de apa, in sita. Intre timp pregatesti restul ingredientelor: feliezi maslinele si ardeiul, tai branza cubulete, scurgi bine tonul de ulei. In uleiul de masline adaugi condimentele si zeama de lamaie , apoi omogenizezi pana cand verdeturile se zdrobesc bine. Uleiul astfel preparat il torni peste paste si amesteci astfel incat acestea sa nu se rupa, dar sa se unga bine.  Golesti totul intr-un bol mare si adaugi restul ingredientelor, amestecand usor. Servesti totul numai dupa ce presari si un praf magic de iubire.
P.S. Daca simte nevoia, fiecare isi mai poate adauga in farfurie sare, piper/chilli ori zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata arcobaleno cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci