Salata cu mozzarella- bocconcini

de mihaelar63 in Salate, 13 Mar 2019 | 3313 vizualizari

 

  Recent am achizitionat o mozzarella senzationala de bivolita , produsa chiar la mama ei Italia , acasa . Sincer pot spune ca pana acum nu am mancat cu adevarat mozzarella . Dor vasusem in emisiuni culinare cum se prepara micile bile din straturi succesive , impaturate . Despre gust ce sa va spun fresh , delicios si cremos. M-am gandit ca -i dau onota meediteraniana asezonand minunile de bilute cu ulei de masline si oregano .

 

INGREDIENTE

  • 150 gr mozzarella bocconcini
  • 5 ridichi rosii mici
  • 1 morcov mic crud
  • 1 mana mix salata frunze verzi
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingura otet mere -sau zeama de lamaie proaspata
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • chilli
  • sare optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu mozzarella- bocconcini:

  1. Curatati morcovul si il spalati.
  2. Taiati morcovul rondele subtiri .
  3. Spalati si zvantati frunzulitele de salata .
  4. Spalati , curattai si taiati rondele ridichile .
  5. Mozzarella se scurge de lichidul in care a stat .
  6. See rupe jumatati si se amesteca cu ulei de masline , oregano si chilli.
  7. Amestecati legumele cu otet de mere .
  8. Daca doriti , sarati putin .
  9. Asezati pe deasupra mozzarella .
  10. Savurati salata deosebita !!!!

TIPS-URI

1

Cantitatile si ingredientele corespund unei mese din planul meu de dieta .

2

Nu am mai pus sare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu mozzarella- bocconcini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de primavara