Salata de fasole boabe cu cus cus

de Tuxedo in Mancaruri de post, 9 Apr 2013 | 5231 vizualizari

 

Am facut o salata usoara pentru cei care tin post sau pentru vegetarieni, care are o combinatie perfecta intre cus cus si fasole boabe, patrunjel si zeama de lamaie. Daca vrem si altceva, ii putem adauga dupa preferinta, eu am pus niste morcovi baby ca sa ii dea putina dulceata si culoare.

 

INGREDIENTE

  • o conserva fasole boabe (asortata cu naut de 500 gr)
  • 3/4 ceasca cus cus
  • o mana patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust
  • zeama de la 1 jumatate de lamaie
  • o mana morcovi baby
  • ceapa verde (sau rosie, optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole boabe cu cus cus:

Am fiert cus cusul in apa cu un praf de sare,apoi l-am scurs bine.

Morcovii i-am fiert separat intr-o carticioara.

Am spalat patrunjelul si l-am taiat fin, am pus toate ingredientele intr-un bol si am asezonat cu sare si piper. Eu am pus zeama de la o jumatate de lamaie, dar se pune dupa gustul fiecaruia.

Optional puteti sa adaugati o ceapa mica rosie sau 3-4 fire de ceapa verde.

Este o bunatate!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole boabe cu cus cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuca