Salata de icre de crap

de trifadalia in Peste, 9 Noi 2018 | 2038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr icre de crap
  • 100 gr gris fiert in apa
  • 150 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri zeama de la lamaie
  • 2 linguri de apa minerala
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingura de sare
  • 2 linguri de apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de crap:

Se fierbe grisul in apa. Dupa racire se amesteca cu icrele date pe razatoarea mica pentru a se elimina pielita de pe icre care ramane pe exteriorul razatoarei. Se adauga treptata din ulei amestecand cu mixerul in aceeasi directie pentru a nu se taia. Daca ele devin mai groase, se adauga din cand in cand zeama de lamaie si din saramura. La final se adauga apa minerala si ceapa razuita.

TIPS-URI

1

apa se dizolva in cele 2 linguri de apa rezultand o saramura care se foloseste la saratul salatei de icre

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fish&Chips dietetici