Salată de leurdă cu ou şi cu iaurt

de naty in Salate, 8 Apr 2009 | 9645 vizualizari

 

Leurda…ceva ce nu mananci oricand. Un gust puternic si special…Am vrut sa vad ce parere are pustoaica mea de 1 an si o luna.

 

INGREDIENTE

o legatura de leurda, 1-2 oua, 1 iaurt de 200g, o lingurita de branza de vaci, lamaie.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de leurdă cu ou şi cu iaurt:

Cum am procedat: Am fiert oul bine-bine, am tocat leurda, am adaugat iaurtul si branza de vaci, un praf mic de sare, un pic de suc de lamaie, dupa gust si…am mixat totul la blender. Alternativ, albusul ar putea fi pus taiat cubulete…Mai simplu nu se poate. Picea mea s-a lins pe bot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de leurdă cu ou şi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

ANCA 1

26.03.2009, 10:32

da, are gust de usturoi, Bucataras, e delicioasa!! eu o pun in toate salatele,cruda, nu o prepar termic, cu castraveti, cu spanac, cu salata verde,ridichi,o amesteci cu ce-ti trece prin cap

Flori 1

26.03.2009, 12:18

F. tare pustoaica ta, Naty! Bag de seama ca se face o mancacioasa. :0

Oana 1

26.03.2009, 20:57

Inca n-am ajuns la piata...dar maine sigur iau leurda! daca nu fac pasta asta, o sa fac salata, cum zice Anca, ca-mi place mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Concurs “Salata celebra”: Salata cu sunca si oua