Sandvis Canon

de Ligia Bxl in Sandvisuri, 23 Apr 2014 | 3469 vizualizari

 

Asa cum bine stiti si va mai amintiti am participat cu acest sandvis la concursul Mister Desenvis si inca nu l-am postat pe aici asa ca ia venit randul :)

 

INGREDIENTE

  • felii de paine
  • icre facute in casa
  • cascaval
  • rosii
  • castraveti
  • caviar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Canon:

Am decupat intai feliile de paine cu foarfeca de bucatarie in forma unui aparat Canon,apoi am asezat pe o farfurie o felie de paine am uns cu icre,apoi am adaugat felii de rosii si castraveti,cascaval,am adaugat iar felie de paine si am procedat asa pana la final pana sa format un aparat.La final l-am uns cu icre facute in casa si apoi cu caviar pentru ai da culoarea neagra.:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Canon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

laura_n 1

23.04.2014, 18:05

Rocsi 1

23.04.2014, 20:17

Frumos l-ai mai facut

Ligia Bxl 1

25.04.2014, 16:24

multumesc feteleee,m-am grabit ca trebuia sa iasa mai frumos,asta e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar