Sandvis cu ou si branzica

de simona72 in Sandvisuri, 7 Noi 2013 | 2588 vizualizari

 

In amintirea vremurilor de demult apuse cand nu mancam nimica nimicuta:)) Cand eram mica, nu mancam oul decat fiert moale si zdrobit in pahar...

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine de casa
  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura branza ceva fin de la Delaco
  • 1 lingurita de smantana
  • pt decor: feliute de ridiche si miez de lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ou si branzica:

Oul se fierbe moale: cand apa a inceput sa fiarba se lasa 2-3 minute sa fiarba oul, se opreste focul si se mai lasa inca 2-3 minute. Se pune oul sub jet de apa rece, se decojeste si se zdrobeste cu furculita. Se adauga un praf de sare, branzica si smantana. Se amesteca, se unge felia de paine cu amestecul rezultat si se decoreaza cu feliute de ridiche(sau orice alte legume) si miez de lapte.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ou si branzica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvisuri calde