Sandvis cu somon, rucola si parmezan

de Bucataras in Sandvisuri, 6 Feb 2014 | 4830 vizualizari

 

De curand am descoperit parmezanul de la Delaco, asa ca il folosim de cate ori gasim prilejul. Astazi am pregatit sandvisuri, numai bune pentru micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 bagheta de paine cu seminte
  • 2-3 fasii de somon marinat
  • rucola
  • fulgi de parmezan Delaco
  • zeama de lamaie
  • 1 felie de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu somon, rucola si parmezan:

Bagheta am taiat-o in doua pe lungime si am pus-o la prajit.

Am pregatit rucola, lamaia, fasiile de somon si am taiat parmezanul. 

Peste feliile de paine am pus putina rucola, fasii de somon, iarasi cateva fire de rucola.

Am stors cateva picaturi de lamaie peste somon si am adaugat fulgii de parmezan.

Am taiat o felie de lamaie si am decorat sandvisurile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu somon, rucola si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker