Sandvis tortulet

de Ligia Bxl in Sandvisuri, 24 Mar 2014 | 2698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine pita
  • rosie chery
  • icre roz ptr ornat
  • cascaval Delaco
  • patrunjel ptr ornat
  • ridichii
  • branza albastra
  • crema de branza cu ierburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis tortulet:

Am spalat si curatat ridichiile si le-am taiat feliute.

Pe o farfurie am montat sandvisul:am pus o bucata de paine pita pe care am uns-o cu putina crema de branza cu ierburi,apoi peste am pus cascaval si am uns cu putin icre roz apoi am pus iar o bucata de paine pita(sau lipie),crema de branza cu ierburi si am presarat putina branza albastra apoi am pun feliute de ridichii,cascaval si iar putina crema de branza,deasupra am pus a treia bucata de paine pita si am ornat cu icre roz,frunze de patrunjel si rosie chery.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis tortulet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar