Sandwich croque monsieur

de MotanLaOale in Sandvisuri, 17 Sep 2014 | 153946 vizualizari

 

Sylvia este de vina pentru bunatatea asta. Metoda ei de preparare mi s-a parut cea mai buna si cea mai pe gustul meu, si usoara pe deasupra. A fost foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine toast
  • 4 felii sunca Praga
  • 4 linguri smantana
  • 100g cascaval Delaco
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich croque monsieur:

Se incinge cuptorul la 200 grade (la maxim la mine).

Se rade cascavalul. Se ung feliile pe marginile exterioare ( pe coaja) cu unt topit pentru o rumenire frumoasa.

Se pun in tava de copt 2 felii paine.

Se ung cu smantana. Se pun deasupra 2 felii de sunca pe fiecare felie de paine.

Se presara piper si sare daca este cazul (eu nu am pus).

Se presara cascaval ras.

Se pun deasupra si celelalte 2 felii de paine.

Se ung deasupra cu smantana si se presara cascaval din abundenta.

Se introduce tava in cuptor 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos.

Se taie in diagonala si se serveste.

Se poate alatura o salata, rosii, si orice va doriti.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot presara si alte condimente dupa plac.

2

Ingredientele sunt pentru 2 sandvisuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich croque monsieur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

MotanLaOale 1

07.11.2015, 00:16

Panacris 1

22.01.2017, 22:24

Vai de mine cum de am ratat bunăciunile astea ???? ? Dar nu-i bai, niciodată nu-i târziu Mâine sunt în concediu, poimâine zi liberă de la stăpânire deci am timp să probez

MotanLaOale 1

23.01.2017, 08:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie umpluta cu mozzarela, kaizer si ceapa verde