Saramura de peste

de Lau in Peste, 17 Iun 2018 | 4278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Saramura
  • 3 rosii mari
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 200 ml suc de rosii
  • foi de dafin
  • 1 capatana usturoi
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 legatura patrujel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

Condimentam pestele (spalat) cu sare si piper, lasam 10 min, dupa care prajim pe ambele parti cca 2-3 min. Scoatem pe un servetel absorbant.

Intr-un ceaun adaugam putin ulei de masline, adaugam ceapa tocata marunt, morcovul taiat cubulete si lasam sa se caleasca putin, adaugam ardeii tocati, rosiile tocate cubulete, sucul de rosii, 1 foaie de dafin, sare, piper, crenguta de cimbru, 1 l de apa si lasam sa fiarba cca 10 min din momentul in care da in clocot.

Oprim focul, adaugam usturoiul pisat (eu l-am frecat cu putin ulei ca la mujdei), pestele prajit, amestecam si dam la cuptorul incalzit cca 5-10 min.

La final adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste umplut cu creveti