Saratele cu telemea de vaca sarata

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2014 | 7646 vizualizari

 

Cred ca sunt cele mai bune saratele pe care le-am gustat vreodata! :)
Tot'odata sunt si foarte moi , pufoase , se topesc in gura! :)

 

INGREDIENTE

  • 300-350 gr telemea de vaca sarata
  • 200 -250 gr faina alba
  • 200 gr unt'margarina
  • 2-3 linguri untura
  • 1 ou
  • apa calda
  • un cub drojdie
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea de vaca sarata:

Framantam un aluat din : Faina , branza sfarmata , untul topit , untura , drojdia pe care am dizolvat'o in apa calduta ; Aluatul trebuie sa fie unul moale dar nu lipicios .

Acoperim bolul cu aluat cu folie alimentara si dam la frigider 40-50 de minute.

Tapetam masa de lucru cu faina , rupem o bucata din aluat si intindem cu sucitorul , cu un cutit taiem fasii , punem in tava pe care am tapetat'o cu hartie de copt , ungem cu ou , presaram chimen si branza deasupra ;

Dam la cuptor aprox 30 de minute la foc mediu .

Tot asa continuam si cu restul de aluat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea de vaca sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu parmezan