sardine cu legume(buğulama)

de kukibella in Peste, 18 Ian 2016 | 3260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg sardine
  • 1 cartof
  • 2 ardei verzi
  • 1 ceapa roşie
  • 1 ceapa alba
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • frunze de dafin
  • crengute de cimbru
  • 1 roşie mare
  • sare ,piper
  • 2-3 ardei iuti uscati(optional)
  • ulei de masline
  • o ceaşca de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA sardine cu legume(buğulama):

Se curata sardinele.Legumele se taie rondele. Intr-o cratita se pune un strat de cartofi,unul de roşii,unul de ceapa.

Peste aceste straturi se aseaza sardinele. Peste sardine se pun restul de legume iar la final lamaia taiata felii sarea piperul,frunzele de dafin şi cimbrul.Se acopera cu un capac.

Pentru primele 5-6 min. se fierb la foc iute,iar apoi la foc mediu spre mic ptr. ınca 25-30 min.

Dupa ce au fiert se lasa sa se odihneasca 15 min.ptr a se amesteca aromele

 

Daca ti-a placut reteta noastra "sardine cu legume(buğulama)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

18.01.2016, 19:38

miki_a 1

21.01.2016, 00:36

mihaelar63 1

29.01.2016, 11:15

Ce bunatate . As manca cu mare placere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de macrou pe pat de mamaliga