Sarmale raw

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 26 Ian 2012 | 14800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de varză murată
  • 125 gr germeni de hrişcă
  • 75 gr morcovi
  • 40 gr ţelină
  • 20 gr praz
  • câteva fire de pătrunjel
  • 1 roşie
  • 2 bucăţi roşii în ulei
  • sare
  • piper măcinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale raw:

Am mărunţit mai întâi în robot ţelina, morcovii, prazul şi pătrunjelul. Am adăugat apoi roşiile, hrişca, sarea şi piperul, am mixat câteva secunde. Apoi am luat câte o foaie de varză, fără nervurile grose, am pus din compoziţie, am rulat cu grija şi am format sărmaluţele. Frunzele de varză mai mici şi cele cu nervuri, le-am tocat mărunt şi le-am amestecat cu roşii mixate în blender. Am servit această tocătură lânga sarmale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale raw" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

deyutzky 1

27.01.2012, 11:52

am venit si eu la o sarmaluta

Ramonica 1

27.01.2012, 12:56

Gustul e mult mai intens ca la cele fierte,fiind crude toate ingredientele isi pastreaza nutrientii intacti.

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:34

arata excelent sarmalutele,eu vin cu smantana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Unt de arahide de casa