Sendvis ca la mama acas'

de laura_n in Sandvisuri, 20 Mar 2014 | 3209 vizualizari

 

Cine nu a incercat un astfel de sendvis...nu stie ce pierde.
Iar cei care au incercat, stiu ce spun :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla plastilina proaspata
  • 1 felie cascaval plastilina galbena
  • 1 felie sunca de pui (poate fi si de curcan) plastilina "loz"
  • 1 frunza salata plastilina "velde"
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis ca la mama acas':

Se taie chifla in doua. Se asaza o felie de sunca, o felie de cascaval si o frunza de salata. Se serveste cu pofta. Este delicios!

TIPS-URI

1

este bine ca plastilina sa fie bio si proaspata

2

spalati salata bine.

3

puteti servi cu o bere neagra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis ca la mama acas'" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (45)

delia64 1

26.09.2015, 22:27

Iar dai lovitura !!!Numai bunaciuni aduci !!!

-Licurici- 1

27.09.2015, 10:10

)) Superrrr

oanapl 1

17.06.2017, 19:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu oua, branza Cheddar si bacon