Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi

de Bucataras in Sandvisuri, 22 Sep 2014 | 6242 vizualizari

 

Am facut un sendvis cald incercind sa schimb ceva ce devenise o obisnuinta. In loc sa ung feliile de paine cu unt, le-am uns cu crema de branza si usturoi. M-am inspirat cumva din reteta Sylviei de Croque Monsieur:

 

INGREDIENTE

  •  4 felii de paine toast
  • crema de branza cu usturoi Delaco
  • 4 felii de sunca de Praga
  • cascaval suplu Delaco ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi:

Am facut un sendvis cald incercind sa schimb ceva ce devenise o obisnuinta. In loc sa ung feliile de paine cu unt, le-am uns cu crema de branza si usturoi. M-am inspirat cumva din reteta Sylviei de Croque Monsieur:

Pentru inceput am pornit cuptorul si l-am setat sa se incalzeasca la 200 grade.

Am luat doua felii de paine pe care le-am uns cu crema de branza. Mi s-a parut ca ar fi o baza buna pentru u sandvis mai aromat.

Feliile de paine unse le-am pus in cuptor intr-o tava, cu partea unsa in sus, cat sa devina usor crocante.

Peste una din feliile de paine am asezat 2 felii de sunca si am presarat cascaval ras. Am asezat deasupra cea de a doua felie, cu partea unsa cu branza tot deasupra. Am presarat cascaval ras.

La fel am procedat si cu al doilea sandvis: sunca, cascaval ras, felie de paine cu crema de branza, cascaval ras pe deasupra.

Am pus sandvisurile la cuptor pentru cateva minute, cat sa se topeasca cascavalul.

Le-am scos pe un platou, le-am taiat in doua si le-am servit alaturi de o salata. 

O masa de seara rapida si usor de pregatit! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu snitel de pui si cascaval