Sfecla rosie in otet

de Bunica in Muraturi, 27 Iul 2009 | 54381 vizualizari

 

Am facut pentru prima data acum si mi-a placut.Reteta mi-a spus-o prietena , care mi-a dat si sfecla.

 

INGREDIENTE

  • sfecla rosie
  • otet
  • zahar
  • sare
  • apa
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie in otet:

Se ia o sfecla rosie, se curata, se taie cuburi sau batoane.

Se aseaza in borcan peste care se toarna solutia.

Solutia:

-o parte otet

-2 parti apa

-1 lingura de sare la litru de lichid

-2 linguri de zahar la litru de lichid

Se fierbe pana se topesc sarea  si zaharul si se toarna fierbinte peste sfecla.

TIPS-URI

1

In 2 saptamani se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie in otet" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

ramo_cata 1

16.11.2009, 17:07

buni o salata pentru iarna as vrea sa fac..ai vreo reteta..ceva care sa contina sfecla rosie,varza rosie,morcov...

Bunica 1

14.12.2009, 20:46

Miha, poti sa pui hrean ras cand o pui pe masa .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet