Snitele de pui cu leurda

de Lau in Mancaruri cu carne, 13 Aug 2021 | 2064 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de pui
  • 3 oua
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • faina
  • pesmet(eu am avut pesmet facut in casa)
  • 250 g l'ortolan
  • 100 g leurda
  • rosii
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu leurda:

Pieptul de pui il taiem in felii nu foarte subtiri.

Il batem putin cu ciocanul, il asezam pe un tocator si condimentam cu condimente dupa gust pe ambele parti.

Eu prefer sa il pun in lapte cu condimente cel putin 30 min pentru ca iese mult mai fraged; inainte sa ma apuc sa le prajesc, le pun intr-o strecuratoare.

Batem ouale cu smantana si condimente, avem grija sa nu le saram.

Trecem snitele prin faina,ou si pesmet, le prajim pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un platou tapetat cu servetele de bucatarie pentru a absoarbe surplusul de ulei.

Tapetam o tava cu hartie de copt, adaugam snitelele, cate o felie de branza, leurda tocata si deasupra felii de rosii.

Dam tava la cuptorul incalzit cca. 10 min pana ce se topeste branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc