Somon la cuptor pe pat de legume

de cristeena20 in Somon, 19 Mar 2019 | 4206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de somon
  • praz
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare, piper alb, ulei de masline
  • marar verde
  • lamaie
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor pe pat de legume:

Eu am pregatit 2 fileuri de peste si, dupa ce le-am spalat, le-am sters bine cu un servetel absorbant. Am condimentat pe ambele parti cu sare si piper alb si le-am stropit cu lamaie.

Intre timp am curatat legume, le-am taiat rondele prazul, ceapa, morcovul si am pus putina sare si piper alb, am turnat putin ulei de masline, apoi am asezat intr-un vas termorezistent peste ele fileurile de peste. Deasupra am pus putin unt si am dat la cuptor la 180 grade C, pt cca 20 minute. 

Am servit cu broccoli fiert si cartofi fierti in coaja. Daca doriti, stropiti deasupra cu lamaie amestecata cu unt topit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon in crusta de masline