Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl in Somon, 21 Aug 2017 | 4262 vizualizari

 

Deoarece fetiței mele îi place peștele foarte mult, încerc să evit prăjelile și să-l gătesc cât mai sănătos. Această rețetă am pregătit-o cu ceva timp în urmă și a fost pe placul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 1 file de somon
  • 1 lamaie
  • 1 buc broccoli
  • 2 ardei rosii
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • condiment de peste
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon pe pat de legume la cuptor:

Speli pestele si il usuci cu servete de bucatarie. Presari sare si condiment de peste, storci deasupra zeama de la o lamaie, acoperi cu o folie de plastic si il dai la frigider.

Broccoli il speli si il desfaci in buchetele pe care le pui la fiert in apa clocotita 5 minute. Le scurgi si le pui deoparte.

Speli ardeii rosii si ii tai felii.

Ungi tava ulei de masline. Asezi legumele si presari sare. Pui deasupra bucata de somon.

Acoperi tava cu folie de aluminiu si o introduci in cuptorul preincalzit, la 200°C, timp de 30 de minute, apoi indepartezi folia si o mai lasi 10 minute sa se rumeneasca putin.

 Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon pe pat de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Baby Corn si andive cu somon pe pat de rucolla