Sos de cirese

de Bya Ralu in Sosuri, 27 Iun 2012 | 6838 vizualizari

 

este un sos care se foloseste pentru carne de porc,de vitel si chiar si peste

 

INGREDIENTE

  • 150 g cirese curatate de samburi
  • 1 lingura de unt
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de faina
  • boia dulce,piper,vegeta
  • vin rosu
  • ardei picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de cirese:

Se pune untul sa se topeasca,se adauga faina si se amesteca incontinuu, se stinge cu smantana si se adauga putin vin rosu. Se lasa putin la fiert, se adauga si ciresele, adaugam boia dulce, sare, vegeta si piper alb si cateva frunze de ardei picant. Se lasa la foc circa 10 minute, se pune si putin patrunjel uscat maruntit. Se muta intr-un castron si se baga blenderul ca sa se paseze bine toata compozitia si se serveste la orice fel de carne in afara de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de cirese