Sos de usturoi

de mamaieelena in Pt. carne, 26 Mai 2011 | 5093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana de usturoi
  • 4 linguri cu ulei de floarea soarelui sau de care doresti
  • 1/2 lingurita rasa
  • 1 iaurt de 150 gr natural
  • 1 lingura cu zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi:

Se curata usturoiul si se paseaza cu pasatorul de usturoi, se pune intr-un bol ca sa poata fi amestecat cu mixerul,se adauga sarea si in timp ce se amesteca cu mixerul se poate pune treptat uleiul apoi se adauga lamaia si la sfarsit cu lingura se amesteca si iaurtul.Se poate servi de regula alaturi de o friptura la gratar.Pofta buna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

LUK 1

27.05.2011, 22:29

o lingurita rasa..de sare presupun ..bun sosul mai ales cu gratar

RuxyRux 1

28.05.2011, 12:32

Ce bun mamaie

kiki 1

28.05.2011, 22:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de Usturoi