Sos din iaurt, cu usturoi

de RODIMUR in Sosuri, 17 Iun 2020 | 4147 vizualizari

COMENTARII (18)

abstract01 1

17.06.2020, 20:30

foarte bun

madi_marin 1

17.06.2020, 20:36

Ne place daca e cu usturoi

Bucataras Diana 1

17.06.2020, 21:49

RODIMUR 1

17.06.2020, 21:54

Mulțumesc frumos, Diana!

vasimur 1

17.06.2020, 22:57

mihaelar63 1

17.06.2020, 23:28

Un sos foarte bun !!!! Asa-l preferam si noi . Bineinteles cu patrunjel . Mararul , benevol il cadorisimcelor ce-l doresc

RODIMUR 1

17.06.2020, 23:35

Mă bucur că-ți place acest sos, Mihaela! Eu doresc mărar, cât de mult, dar acum chiar am suficient... Mulțumesc frumos pentru atenție!

RODIMUR 1

18.06.2020, 07:27

Mulțumesc frumos, Andra!

Gherca Daniela 1

18.06.2020, 08:43

dantes 1

18.06.2020, 08:53

Bun!

RODIMUR 1

18.06.2020, 10:05

Mulțumesc frumos, Daniela!

RODIMUR 1

18.06.2020, 10:05

Mulțumesc frumos, Dantes!

mirela0911 1

19.06.2020, 08:54

Asa fac si eu doar ca fara marar. Foarte bun!

RODIMUR 1

19.06.2020, 10:45

Așa-i că este tare bun, Mirela...? Tu faci fără mărar, sigur, pentru că știu că nu-ți place... Mulțumesc frumos!

Panacris 1

20.06.2020, 18:41

RODIMUR 1

20.06.2020, 18:58

Cristina,

Rocsi 1

21.06.2020, 19:03

Ne place sosul de iaurt, il fac des si il consumam cu diverse preparate si salate!

RODIMUR 1

22.06.2020, 12:24

Rocsi, mă bucur că faci și tu așa bunătate de sos...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piure de urzici, cu usturoi