Sos pentru diferite Fripturi

de Valyvalentyna in Sosuri, 20 Apr 2014 | 10006 vizualizari

 

Merge f bine cu diferite fripturi...vil recomand sal incercati.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 6 linguri mustar dulce,
  • 1 lingurita sare,
  • 7-8 linguri de smintina,
  • 1 pachetel de piper,
  • jumatate de legatura patrunjel verde,
  • 2-3 linguri de ulei,
  • 1 castravete {optional}.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pentru diferite Fripturi:

Fierbem ouale.

Separam galbenusul de albus, zdrobim galbenusurile cu o furculita foarte marunt, adaugam sarea si uleiul si le omogenizam bine.

Apoi adaugam mustarul, albusul de la oua tocat foarte marunt, smantina, piperul si le amestecam foarte bine pina se formeaza un sos fluid iar la sfirsit adaugam patrunjelul tocat si {castravetele}-optional.

TIPS-URI

1

Puteti pune in sos si castravete curatat de coaja si dat pe razatoarea mica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru diferite Fripturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

20.04.2014, 21:08

Valyvalentyna 1

20.04.2014, 21:47

Daaaa...Multumesc Bunica

Panacris 1

22.04.2014, 08:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Maioneza de post din aquafaba