Spaghete carbonara, reţetă italiana

de lacrimioara in Spaghete, 25 Noi 2011 | 10401 vizualizari

 

Spaghete carbonara, reţetă italiana

 

INGREDIENTE

  • 300 g crema de branza philadelphia,
  • 320 g spaghetti,
  • 180 g bacon,
  • 7 galbenusuri,
  • ulei de masline,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete carbonara, reţetă italiana:

Spaghete carbonara, reţetă italiana

Punem spaghetele la fiert in apa cu sare si un pic de ulei.

Separat prajim feliutele de bacon. Adaugam piper si sare daca e nevoie. Daca baconu e sarat punem cu grija. Batem galbenusurile cu crema de branza si adaugam peste baconul care e luat de pe foc. Punem si spaghetele fierte si scurse de apa si amestecam bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete carbonara, reţetă italiana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

26.11.2011, 09:56

merceleo 1

26.11.2011, 10:50

Pastele nu se fierb niciodata cu ulei iar uleiul de masline nu se preteaza pentru prajeli, el fiind folosit mai ales la salate.

Cris2711 1

26.11.2011, 11:26

bune pastele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftele si sos de rosii