Spanac cu ochiuri

de vero_closca in Mancare copii, 28 Mar 2010 | 10429 vizualizari

 

delicios acum ,primavara!

 

INGREDIENTE

  • 1kg spanac proaspat
  • oua-cate 2 pt fiecare persoana
  • 50g unt
  • 1 lingura faina
  • putin lapte
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri:

Se spala si se alege spanacul apoi se pune intr-o cratita cu o cescuta de apa la fiert pt 5 minute.Se scurge, dar zeama se pastreaza separat,se toaca marunt...

intr-o tigaie se topeste untul,se adauga faina si se lasa pana devine aurie(nu maronie) apoi se stinge cu laptele cald,se adauga spanacul,sare si piper dupa gust,putina nucsoara(foarte putina ca e tare aromata!!!).

Daca scade prea mult adaugi si zeama lasata de spanac la fiert(e plina de vitamine),lasi pe foc cateva minutele si ...gata!!!servesti cu oua ochiuri!

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 12:17

MariKaj 1

28.03.2010, 13:51

Este plin de vitamine! Dupa aceeasi reteta prepar si eu, doar ca pun putin usturoi in loc de nucsoara.

nadina73 1

31.03.2010, 16:49

super bun si eu fac e grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu orez si capsuni