Spanac cu smantana si cascaval

de Lau in Mancaruri de legume, 5 Iun 2017 | 5530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 3 linguri faina
  • 400 g smantana
  • 2 oua
  • 300 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana si cascaval:

Spanacul spalat bine, il tocam marunt, il punem intr-o tigaie cu 2 cani de apa si 3 linguri ulei de masline.

Il fierbem pana ce scade apa, amestecand din cand in cand, cand a scazut apa, adaugam usturoiul tocat si amestecam.

Intr-un bol, batem ouale cu sare, piper, adaugam smantana, laptele si faina, amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Adaugam compozitia peste spanacul fiert, amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o budinca, la final, adaugam cascavalul ras si sare, daca este nevoie.

Amestecam si mai lasam 1 min pe foc.

Servim cu cascaval ras si oua ochiuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papricas de hribi