Spata de porc prajita la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 29 Dec 2015 | 3737 vizualizari

 

Mi-au ramas cateva bucatele de carne de la craciun si le-am servit tot la multicooker dar diferit,foarte bun iese

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de spata de porc
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spata de porc prajita la multicooker:

Bucatiile de carne se condimenteaza si se stropesc cu ulei de masline, se acopera si se lasa cateva ore la marinat la frigider.

Se pun bucatiile de carne in vasul de la multicooker, se pune un pahar de apa si se seteaza functia Boil pentru 40 minute.

Intre timp se mai completeaza cu apa.

Cand timpul a expirat se seteaza functia Fry si se lasa sa se prajeasca cate 1 minut pe ambele parti.

Se serveste cu ce garnitura doriti.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Spata de porc prajita la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos de usturoi