Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece, la Kuvings

de Oana in Bauturi, 14 Ian 2019 | 5208 vizualizari

 

Preparat la storcatorul prin presare la rece Kuvings. Tehnologia unică a storcătorului Kuvings B6000PLUS permite obţinerea unui suc natural 100% omogen, prin presarea uşoară a fructelor, spre deosebire de zdrobirea lor la mare viteză, ca în cazul storcătoarelor convenţionale.

 

INGREDIENTE

  • 1 para 
  • 1 mar 
  • 1 fruct gref roz 
  • ½ sfecla rosie 
  • ½ lamaie 
  • 1 cm radacina ghimbir
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece, la Kuvings:

Spala bine marul, para si sfecla rosie.

Curata lamaia, greful si ghimbirul.

Adauga oe rand ingredientele in palnia de alimentare a storcatorului prin presare la rece Kuvings.

Toarna sucul in pahar si serveste-l imediat.

TIPS-URI

1

Ghimbirul purifica sangele si stimuleaza imunitatea, iar lamaia si greful au un continut ridicat de vitamina C si stimuleaza digestia si circulatia.

2

Sfecla rosie este un “super-aliment” si reprezinta o sursa excelenta de vitamina B si potasiu. De asemenea, este o sursa buna de fibre, vitamina C, magneziu si fier.

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece, la Kuvings" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nectar de mere cu kiwi si dulceata