Supa de conopida

de Corinuta in Supe, 21 Mar 2011 | 5580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 legatura marar tocat
  • 2-3 linguri ulei
  • sare,piper macinat
  • 1/2 lingurita chimen macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de conopida:

Se curata si se spala legumele. Morcovul,patrunjelul si telina se dau pe razatoare. Ceapa si ardeiul se taie cubulete.

Se pun toate la calit in ulei 2-3 minute, apoi se adauga 2 litri de apa. Cand incep sa fiarba se condimenteaza si se adauga conopida desfacuta buchetele.

Cand este fiarta conopida se adauga mararul tocat si se opreste focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia