Supa de pasare cu galuste

de Ina in Supe, 8 Mai 2010 | 7625 vizualizari

 

Nu pot sa spun decat ca este delicioasa !

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare ( daca e de curte, e si mai bine)
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • un pastarnac
  • sare
  • patrunjel verde

Galuste de gris:

  • 2 oua
  • 7 linguri cu gris
  • o lingura cu ulei
  • un praf de sare

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pasare cu galuste:

    Se pune la fiert  carnea  de pasare si se aduna  spuma din cand in cand.  Se adauga  2 morcovi, o ceapa, un pastarnac taiate in bucati mari  si se fierb pana intra usor furculita in carne si morcov.

    Se scot bucatile de carne si ceapa din supa, lasandu-se doar morcovul si pastarnacul. Se potriveste supa de sare.

     Se adauga in supa clocotinda  compozitia de galuste ,cu lingura   (  doua oua batute, in care se adauga  7 linguri  cu gris , putina  sare  si o lingura de ulei ) , lasand supa sa mai fiarba  cca. 5 minute. 

     Se opreste focul si se presara patrunjelul tocat marunt.

     Se serveste fierbinte, cu putin piper macinat .

 

TIPS-URI

1

Servita cu piper macinat presarat in farfurie, este un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mena29 1

18.05.2010, 13:30

Ina 1

21.05.2010, 17:57

mena, msk !

abetina 1

10.08.2018, 23:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Avgolemono - Supa greceasca cu oua si lamaie