Supa de primavara

de Bya Ralu in Supe, 8 Mar 2015 | 5038 vizualizari

 

Eu am fiert legumele pentru salata de boeuf si am facut si o supica cu ce aveam prin casa

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 2 lingurite de orez
  • 1 ceapa verde
  • 1 bucata de ardei gras
  • 1/2 cutie de mazare
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • 4 cartofi
  • vegeta,leustean,piper alb,boia dulce
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de primavara:

Pieptul de pui se pune la fiert impreuna cu ceapa alba lasata intreaga.

Ceapa verde se taie rondele,ardeiul gras cubulete iar morcovul felii subtiri,se pun la calit in ulei de masline,adaugand si orezul spalat si scurs de apa.

Dupa ce le-am calit cateva minute se adauga in oala de supa,ceapa alba se scoate si se arunca.

Se lasa la foc mic sa fiarba,se adauga cartofii taiati cuburi,iar cand legumele sunt aproape fierte se pune mazarea scursa de zeama si dovlecelul zucchini taiat felii mai groase.

Pipet de pui se scoate si se taie fasii sau cubulete.

Se adauga si rosiile cuburi,se mai lasa circa 10 minute,se adauga condimentele,iar la sfarsit punem patrunjel proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de ceapa frantuzesca