Supa de rosii mexicana la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de laura_n in Slow Cooker, 11 Mar 2016 | 3863 vizualizari

 

O noua zi din dieta mea, o noua provocare, insa si o reteta usoara si gustoasa, ideala pentru zilele de post. 
Ador mancarurile picante, cu rosii multe, unde mai pui ca am in dotare si niste nebunii de ardei care au mers la fix cu aceasta supa.
Lejera, cremoasa, insa tare "harnica" daca intelegeti ce vreau sa spun. Cred ca mergeau si niste nachos langa ea, insa puteti adauga voi, eu am stat cuminte.
Secretul supei sta in modalitatea de preparare, asa molcom, intocmai ca un sos de paste. Astfel, am apelat din nou la prietenul din dotare, slow cooker Crock-Pot , am stiut ca misiunea asta va fi floare la ureche pentru el. Asa a si fost, a tors cuminte doua ore si mi-a dat cea mai savuroasa supa de rosii care mi-a dat senzatii maxime :))))
Avantajele acestui aparat sunt multiple, insa cel mai mult imi place ca toarce cuminte, linistit, la temperaturi scazute, iar mancarea gatita la foc mic si indelung, iese tare gustoasa!
Sper sa va fie de folos mai ales daca va place gustul de rosii si mancati si picant!
 

 

INGREDIENTE

  • 800 g cuburi rosii (decojite)
  • 1 capatana usturoi
  • 400 g mix prefiert (porumb, mazare, ardei rosu)
  • sare grunjoasa
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel (busuioc)
  • 1 vrf cutit paprika afumata iute
  • 1 ardei rosu iute
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii mexicana la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Spumam cuburile de rosii impreuna cu 2 catei de usturoi si 2 rondele de ardei iute, cu ajutorul unui blender, adaugam 1 lingurita sare grunjoasa si 2 linguri ulei de masline. Adaugam 2-3 fire de patrunjel sau busuioc. 

Conectam aparatul Crock-Pot, turnam in vasul aparatului compozitia de rosii, adaugam restul de usturoi tocat marunt. Acoperim cu capacul, selectam functia low, durata de 2 ore, timp in care putem face treaba nestingheriti.

Dupa doua ore, ridicam capacul, amestecam cu o lingura de lemn, gustam, daca mai e cazul, mai adaugam sare, putina paprika iute si punem si mixul de legume prefierte. Daca aveti legume crude, prelungiti durata de coacere ulterior la o ora.

Acoperim din nou, selectam functia low pentru inca 30 minute.

Dupa expirarea timpului de preparare, aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 Digital trece automat pe modul pastrare la cald, un avantaj maxim mai ales daca nu servim imediat.

Supa se serveste fierbinte, are un efect maxim garantat, in sensul ca e destul de spicy. Are o textura cremoasa, gust savuros de rosii si extra picanta. Daca nu mancati picant, eliminati ardeiul si paprika, si lasati doar usturoiul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii mexicana la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de mere umplute cu gem de gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 L