Supa groasa de fasole cu spanac si carnati

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 15 Oct 2014 | 2761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 carnati afumati, taiati
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • oregano uscat
  • busuioc uscat
  • 400 grame rosii decojite in bulion
  • 500 grame fasole fiarta
  • 1 1/2 litri apa
  • 300 grame spanac proaspat
  • 2 linguri parmezan ras
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa groasa de fasole cu spanac si carnati:

Se incalzeste uleiul de masline si se prajesc carnatii 5 minute. Se adauga ceapa si usturoiul si se mai gatesc 2-3 minute.

Se adauga  rosiile, fasolea, oregano, busuiocul si supa. Se acopera si se aduce la punctul de fierbere. Se fierbe la foc mic 25-30 de minute. Se adauga spanacul in ultimele 5 minute de gatire. Se adauga sare si piper. 

Se aseaza in farfurii si se presara parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa groasa de fasole cu spanac si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zurek, supa poloneza nr.2 din Top ( Best soups in the world)