Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci si porumb

de MotanLaOale in Paste, 27 Ian 2018 | 3561 vizualizari

 

Deoarece baiatul este indragostit de paste cu chiftele, am facut mai multe retete diferite prin ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • 500 g tagliatelle
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 2 felii paine
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar
  • 400 g rosii in bulion
  • 270 g ciuperci
  • 400 g porumb
  • 3 linguri bulion
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • boia
  • cimbru
  • oregano
  • cuisoare praf
  • nucsoara
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci si porumb:

Se face o pasta de chiftele din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, mararul tocat, sare si piper si se tine la frigider cel putin o ora.

Se fac chiftelute mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei.

Se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc.

Separat se face sosul din rosiile maruntite cu bulionul, apa, cu condimente dupa gust si se fierbe 5 minute. Se adauga ciupercile si porumbul si se fierbe 10-15 minute.

Se adauga chiftelutele si se mai fierbe 15-20 minute, pana scade sosul putin si se ingroase.

Se fierb tagliatellele dupa indicatiile de pe ambalaj, se scurg si se trec pe sub apa rece.

Se pun tagliatellele intr-un vas mai mare, se toarna sosul cu chiftelute peste ele, se amesteca cateva minute si este gata.

Se pot presara si cu cascaval la servire.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de ciuperci